Sportovní vybavení a potřeby

2117 RANSBY ECO černé dámské lyžařské kalhoty POUZE 42 (VÝPRODEJ)

Tento oblíbený produkt 2117 RANSBY ECO černé dámské lyžařské od kvalitní společnosti 2117 pohodlně dostanete tady nyní za super peníze. Produkt koupíte teď u nás za 1 120 Kč.
EAN: 7312590176908
2117 RANSBY ECO černé dámské lyžařské
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 120

Pokud plánujete letošní zimu objevovat nové sjezdovky a tratě, jistě oceníte kalhoty Ransby Eco od značky 2117 Of Sweden. Právě na těch nejnáročnějších tratích oceníte odolnost vůči vodě i větru a také prodyšnost materiálu. Kalhoty Ransby jsou součástí kolekce šetrné k přírodě, a proto jsou vyrobeny za použití recyklovaného polyesteru a opatřeny voděodolnou membránou, která je dále recyklovatelná. Pocit pohodlí Vám dodá také perfektní pružnost tkaniny, a tak si budete moci pokaždé naplno vychutnat zážitek z lyžování.

Značka 2117 Of Sweden navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní sportovní oblečení s typicky čistým skandinávským designem. Pokud váháte s volbou vhodné velikosti, doporučujeme vybrat větší variantu.

Specifikace

Prodyšnost vlastní membrány pro aktivní pohyb
Kvalitní membrána s vodním sloupcem 10.000, která Vás ochrání před vysokou intenzitou deště, nebo např.klečením ve sněhu
Voda neprojde membránou,ale ani hlavními švy
DWR- durable water repellency- mikroskopická vrstvička, po které kapka vody sjede
Quick dry
Plně strečová látka

Eko-logické materiály z odpadních látek textilního průmyslu nebo PET lahve byly použity na výrobu tohoto kousku oblečení. I nejmenší detaily jako zipy nebo druky byly vyrobeny certifikovanými dodavateli s ohledem na životní prostředí.