Sportovní vybavení a potřeby

Amewi AMX Flight P40 Fighter , 4CH, 3D/6G

Zajímavý výrobek Amewi AMX Flight P40 Fighter od značky se zárukou kvality AMEWI Trade e.K. lze koupit právě pořád výhodně. Akční ceny od 2 854 Kč.
EAN: 4260677956284
Amewi AMX Flight P40 Fighter

Model letadla Amewi AMX Flight F8F P40 Fighter 2,4 GHz pro začátečníky, lehký EPP materíál, vynikající letové vlastnosti

LETOUN AMX FLIGHT P40 FIGHTER, VELMI LEHKÝ A ODOLNÝ MODEL, KTERÝ JE NEJVHODNĚJŠÍ VOLBOU PRO ZAČÍNAJÍCÍ LETCE. DÍKY SVÝM LETOVÝM VLASTNOSTEM A KVALITNÍMU ZPRACOVÁNÍ JE OBLÍBENÝM ARTIKLEM MNOHA MLADÝCH PILOTŮ.

2,4 GHz * 4 KANÁLY * LEHKÝ A ODOLNÝ EPP MATERIÁL * ROZPĚTÍ KŘÍDEL 384MM * RTF

Amewi Edition Curtiss P-40 Warhawk je zmenšená replika ve věrném originálním lakování, která kombinuje perfektní letové vlastnosti (6G pro začátečníky, 3D pro pokročilé piloty) s nejmodernější technologií. Model je řízen přes všechny osy a je samo stabilizační v režimu 6G. Tato stabilizace zabraňuje pádu letadla a umožňuje pouze omezený úhel, takže smyčky, náklony nebo inverzní let nejsou v tomto nastavení možné. Po přepnutí do 3D režimu pomocí kvalitního 2,4GHz vysílače je však vhodný i pro dynamickou akrobacii. Všechny popsané standardní manévry jsou pak bez problémů možné. Pokud by se ve vzduchu něco pokazilo, lze stisknutím tlačítka přepnout zpět do režimu 6G a okamžitě se vrátí do stabilní letové polohy (funkce záchrany). Kromě těchto vlastností je model vybaven deskou přijímače, která umožňuje provoz např. Futaba nebo jiné 5V S-Bus přijímače a také DSM přijímače s 3V výstupem. Model tedy není závislý na dodávaném dálkovém ovladači, ale lze jej alternativně použít se stávajícím vysílačem.

Technické specifikace:
Ovládání 2,4 GHz, 4 kanály
Dosah ovládání cca 150m
Akumulátor 3,7V / 400 mAh
Doba letu je přibližně 25 minut
Doba nabíjení cca 80 minut
Lehký a odolný EPP materiál
Rozpětí křídel 384 mm
Délka 328 mm
Výška 100 mm

Obsah balení:
Model P40 Fighter
Dálkové ovládání 2,4 GHz
Akumulátor 3,7V / 400 mAh
Nabíjecí USB kabel
Sada vrtulí
Podvozek
Manuál

Model je vhodný pro děti od 14 let. Pro zprovoznění budete potřebovat 2x AA baterii do vysílače.
Pro náhradní díly, navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.