Sportovní vybavení a potřeby

Amix CarboJet Mass Professional 3000g + šejkr

Designový produkt Amix CarboJet Mass Professional 3000g s pečetí kvality od značky Amix máte možnost nakoupit u nás teď v akci. Zrovna nyní za cenu 856 Kč.
Amix CarboJet Mass Professional 3000g
Ověřit dostupnost
Značka: Amix
856

CarboJet™ Mass je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix™ Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů Amix™ CarboJet™ Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo® a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose®. Účinek CarboJet Mass podporuje obsažená řada „komplexů“ skládajících se z kombinací vysoce důležitých složek (Creatin Monohydrát, Kre-Alkalyn®, Tri-Creatin Malát, L-Glutamín, L-Arginin-AKG, BCAA aminokyseliny, L-Citrulin, Beta-Alanin ….). Obsažené bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. CarboJet Mass Professional 3000g

CarboJet™ Mass je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát. Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix™ Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů Amix™ CarboJet™ Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo® a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose®. Účinek CarboJet Mass podporuje obsažená řada „komplexů“ skládajících se z kombinací vysoce důležitých složek (Creatin Monohydrát, Kre-Alkalyn®, Tri-Creatin Malát, L-Glutamín, L-Arginin-AKG, BCAA aminokyseliny, L-Citrulin, Beta-Alanin ….). Obsažené bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

obsahuje: AmixTM Protein Blend (odtučněná syrovátka, ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny), dextróza, kreatin mohohydrát 8000 mg, fruktóza, maltodextrin, kakaový prášek (pouze u příchutě čokoláda), Palatinóza, Vitargo®, Tri-Creatine Malate 1500 mg, zahušťovadla: xanthan a guma guar, L-Glutamín 1000 mg, emulgátor: sójový lecitin, aroma, Kre-Alkalyn® 500 mg, hydrogenfosforečnan vápenatý, L-Leucin 250 mg, L-Glutamin Alpha Ketoglutarát 250 mg, Beta-Alanin 250 mg, L-Citrulin Malát 250 mg, L-Isoleucin 125 mg, L-Valin 125 mg, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný, barvivo (u příchutě jahoda-banán, lesní plody – extrakt z červené řepy), multienzymový komplex DigeZyme® 75 mg (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidlo: sukralosa (Splenda®), Acesulfam K

DÁVKOVÁNÍ:

Rozmíchejte 3 odměrky (100g) AmixTM CarboJetTM Mass v 300-350 ml studené vody nebo nízkotučném mléce.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce a osoby při zvýšeném tělesném výkonu. S příchutí a sladidlem.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Shaker Fitsport 600ml – šejkr na nápoje

Moderní šejkr pro míchání nápojů.

Návod k použití: přípravek (doplněk stravy) vložte do lahve, přidejte tekutinu dle Vašeho výběru, uzavřete víkem a protřepejte.

Čištění: vypláchněte velkým množstvím vody s případným přidáním čistícího prostředku vhodným na mytí nádobí. Shaker je vhodný k mytí v myčce.

Upozornění: Nemíchat sycené nápoje.