Sportovní vybavení a potřeby

Amix GreenDay B-Complex Life – Natural 60 kapslí

Hodně povedený kus Amix GreenDay B-Complex Life - od spolehlivého výrobce Amix GreenDay jednoduše pořídíte tady teď extra výhodně! Nyní za akční cenu 211 Kč.
EAN: 8594159532847
Amix GreenDay B-Complex Life -

GreenDay® B-Complex LIFE+ obsahuje unikátní surovinu Lalmin® B-komplex, která se získává z buněk sušených kvasnic (Saccharomyces cerevisiae), které obsahují zvýšené množství vítamínů B jako je Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pyridoxin, Kyselina pantothenová, Kyselina listová, Biotin a Kobalamin.

SLOŽENÍ:

obsahuje: kvasnice (saccharomyces cerevisiae), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý, tartrazín); stabilizátor: hydroxypropylmethylcellulóza Methocel®; látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 1 kapsli denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Tartrazín může ovlivnit činnost a pozornost dětí!

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamín B1 – thiamin 1,5 mg (136%*)
Vitamín B12 – kobalamin 6 mcg (240%*)
Vitamín B2 – riboflavin 1,6 mg (114%*)
Vitamín B3 – niacin 16 mg (100%*)
Vitamín B5 – kyselina pantothenová 5,5 mg (92%*)
Vitamín B6 – pyridoxin 2,2 mg (157%*)
Vitamín B11 – cholin 400 mcg
Vitamín B7 – Vitamin H – biotin 150 mcg (300%*)