Sportovní vybavení a potřeby

Amix GreenDay HomoCys Block 90 kapslí

Zcela unikátní kus Amix GreenDay HomoCys Block od známého výrobce Amix GreenDay jednoduše můžete sehnat již dnes se slevou! Aktuálně výhodně za 249 Kč.
EAN: 8594159533271
Amix GreenDay HomoCys Block

GreenDay® HomoCys Block je vitamínový komplex, který se skládá z několika typů B vitamínů, hořčíku, zinku, extraktu z česneku a šípku.

GreenDay® HomoCys Block je vitamínový komplex, který se skládá z několika typů B vitamínů, hořčíku, zinku, extraktu z česneku a šípku.

GreenDay® HomoCys Block je vitamínový komplex, který se skládá z několika typů B vitamínů, hořčíku, zinku, extraktu z česneku a šípku. Tato kombinace podporuje redukci úrovně metabolismu homocysteinu a pomáhá k normální tvorbě červených krvinek, normálnímu stavu imunitního systému a snižuje úroveň únavy a vyčerpání.

SLOŽENÍ:

obsahuje: citrát hořečnatý, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), zinek bisglycinát, kyanokobalamin, látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza; extrakt z šípku, extrakt z česneku, pyridoxin HCl, riboflavin, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; kyselina listová.

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 1 kapsli denně ráno. Zapijte dostatečným množstvím vody.

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamín B12 – kobalamin 50 mcg (2000%*)
Vitamín B2 – riboflavin 10 mg (714%*)
Vitamín B6 – pyridoxin 10 mg (714%*)
Vitamín B11 – cholin 1000 mcg
Hořčík 56 mg (15%*)
Zinek 10 mg (100%*)

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Extrakt šípku – Rose Hips 25 mg
Extrakt z česneku 25 mg