Sportovní vybavení a potřeby

Amix GreenDay ProVEGAN Quercetin with Bromelain 120cps

Tento žádaný produkt Amix GreenDay ProVEGAN Quercetin with od spolehlivé značky Amix GreenDay snadno získáte momentálně na webu výhodně! Produkt koupíte teď u nás za 384 Kč.
EAN: 8594060008943
Amix GreenDay ProVEGAN Quercetin with

Kombinace quercetinu (rostlinný flavonol vyskytující se v celé řadě ovoce a zeleniny) a bromelainu (proteolytický enzym z ananasu) spolu se zinkem, vitamínem C a extraktem ze šípku.

Vitamín C v kombinaci s extraktem z šípků podporuje normální funkci imunitního systému. Šípek je perfektním antioxidantem s funkcí podporující zdraví dýchacích cest.

Zinek přispívá mimo jiné k normální funkci imunitního systému.

SLOŽENÍ:

obsahuje: quercetin (Sophora japonica extract) , bromelain (Ananas comosus), zinek (bisglycinát zinečnatý), kyselina askorbová, extrakt z šípků (rose canina), rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

DÁVKOVÁNÍ:

Denní dávka jsou 2 kapsle.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. 

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
Vitamín C 40 mg (50%*) 80 mg (100%*)
Zinek 12,5 mg (125%*) 25 mg (250%*)

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
Bromelain 100 mg 200 mg
Extrakt šípku – Rose Hips 25 mg 50 mg
Quercetin 95% 400 mg 800 mg