Sportovní vybavení a potřeby

Amix GreenDay Vitamin D3 2500 I.U. 90 tobolek

Oblíbený a akční produkt Amix GreenDay Vitamin D3 2500 od dodavatele s dlouholetou historií Amix GreenDay k dostání zde za výborné peníze. Momentálně v akci za 185 Kč.
EAN: 8594060006109
Amix GreenDay Vitamin D3 2500

Doplněk stravy. Čisté množství: 90 kapslí (21,6 g).

GreenDay® Vitamin D3 je esenciální, v tucích rozpustný vitamín, který si lidské tělo nedokáže samo vyrobit. Velmi často je také nazýván jako slunečný vitamín. Pokud je lidská kůže vystavena slunečnímu záření, tělo je schopno vytvářet vitamín D. Vše závisí na sezónních faktorech. Ale riskovat spáleniny ze slunce není vždy dobrá cesta získání tohoto vitamínu. Doplněk stravy s vitamínem D je bezpečná a efektivní forma.

SLOŽENÍ:

obsahuje: sojový olej, želatinová kapsle (želatina, zahušťovadlo: glycerin, voda); cholekalciferol (vit. D).

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 1 kapsli (softgel) denně s jídlem.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidi, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamin D3 – cholekalciferol 62,5 mcg (1250%*)