Sportovní vybavení a potřeby

Amix Nutrition Anabolic Amino With CreaPep 250 tablet

Akční produkt Amix Nutrition Anabolic Amino With od známé společnosti Amix Nutrition je k sehnání na našich stránkách teď ve slevě! Nabídky již od 625 Kč.
EAN: 8594159537279
Amix Nutrition Anabolic Amino With

Anabolic Amino Tabs with CreaPep® jsou tablety obsahující komplex peptidů, volných BCAA aminokyselin, kreatin ve třech formách a dalších látek jako je taurin, glycin, lysin, L-karnitin, L-ornithin a L-citrulín. AMIX™ Amino Tabs with CreaPe jsou tablety obsahující komplex peptidů, volných BCAA aminokyselin, kreatin ve třech formách a dalších látek jako je taurin, glycin, lysin, L-karnitin, L-ornithin a L-citrulín. Amino Tabs Vám zajistí vyvážený přísun aminokyselin, jež mají pozitivní účinek na dusíkovou bilanci a zvyšují syntézu proteinů, jež se podílejí na stavbě svalové hmoty.

V bodech:

  • zdroj peptidů aminokyselin
  • excelentní nutriční kvalita
  • podporuje antikatabolické reakce v organismu
  • obsahuje GH povzbuzující matrix a kreatinový matrix
  • obsahuje CreaPep, jež zvyšuje využití kreatinu v organismu

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 5 tablet denně nejlépe 1 hodinu před tréninkem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, mimo dosah slunečního záření. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů.

Nutriční hodnoty Amix Anabolic Amino with CreaPep 250 tablet:

5 tablet
Energetická hodnota 46 kcal
Tuky < 1 g
Sacharidy 2,4 g
Z toho cukry < 0,3 g
Bílkoviny 6,9 g
CreaPep vylepšená hydro-proteinová směs 7000 mg
Z toho CreaPep 2500 mg
GH povzbuzující Matrix 3000 mg
taurin 1750 mg
L-glycin 500 mg
L-lysin 500 mg
L-karnitin tartrát 150 mg
L-ornithin 50 mg
L-citrulín malát 50 mg
3-kreatin komplex 1500 mg

Složení:

Látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza; stabilizátor: hydrolyzovaný kolagen, inulín; látka protispékavá: oxid křemičitý, stearát hořečnatý; kyseliny: kyselina citronová, kyselina jablečná; aroma, sladidlo: sukralóza.