Sportovní vybavení a potřeby

Amix Nutrition Carb Blocker 90 kapslí

Povedený produkt Amix Nutrition Carb Blocker od odblíbeného výrobce Amix Nutrition pohodlně nakoupíte zde teď levně. V současnosti pořídíte za cenu 416 Kč.
EAN: 8594159536869
Amix Nutrition Carb Blocker

AMIX™ CarbBlocker společně se zdravou dietou a cvičením snižuje ukládání karbohydrátů a jejich absorpci. CarbBlocker je přípravek s obsahem rostlinných extraktů, doplněný chromem, který přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Doporučené dávkování:

  • užívejte jednu kapsli dvakrát denně, 15 minut před vašimi hlavními jídly (oběd a večeře).

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Carb Blocker 90 kapslí:

2 kapsle RHP
Extrakt z bílých fazolí 500 mg
HCA 200 mg
Caralluma fimbriata 200 mg
Gymnema sylvestre 150 mg
Chitosan 100 mg
L-karnitin 100 mg
Yerba maté extrakt 100 mg
Extrakt ze skořice 50 mg
Extrakt z pepře 50 mg
Pikolinát chromitý 200 mcg 500 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Extrakt z bílých fazolí (Phaseolus vulgaris) StarchLite®, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), kyselina hydroxycitronová (HCA) CitriMax®, Caralluma fimbriata, Gymnema sylvestre, chitosan /z korýšů/ , L-karnitin, Yerba maté extrakt, Cinnulin PF® (extrakt ze skořice), BioPerine® (extrakt z pepře), pikolinát chromitý, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů.