Sportovní vybavení a potřeby

Amix Nutrition Nitric Oxide 360 kapslí

Vysoce kvalitní produkt Amix Nutrition Nitric Oxide od předního výrobce Amix Nutrition pohodlně získáte tady teď skutečně levně. Právě lze objednat jen za 704 Kč.
EAN: 8594159532397
Amix Nutrition Nitric Oxide

Nitric Oxide – je to molekula patřící k prokrvení a napumpování celého svalstva. Rozšiřuje a uvolňuje veškeré cévy, což má za následek větší obsah kyslíku potřebného pro kosterní svalstvo, které má potom rychleší dobu regenerace, je více napumpované a ovlivňuje svalový růst. Přípravek napomáhající uvolňování a rozšiřování cév. Díky tomu dochází k lepšímu zásobování svalů kyslíkem a živinami

Doporučené dávkování:

  • Denní dávka jsou 4 kapsle, rozdělené 2x denně mezi jídly.

Upozornění: Nevhodné při metabolických poruchách se zvýšenou hladinou argininu. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem.Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Nitric Oxide 360 kapslí:

4 kapsle
L-Arginin alfa-ketoglutarát 3000 mg

Složení:

L-Arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Produkt byl vyroben v závodě, který zpracovává suroviny z mléka, vajec, sóji a korýšů.