Sportovní vybavení a potřeby

Amix Nutrition Whey Amino Gold 360 tablet

Tento unikátní kousek Amix Nutrition Whey Amino Gold od známé značky Amix Nutrition lze zakoupit na našich stránkách za výhodnou cenu. Nyní nakoupíte za 422 Kč.
EAN: 8594159534193
Amix Nutrition Whey Amino Gold

Whey Amino Gold je speciální, čistě aminokyselinový doplněk stravy ze syrovátky ve formě tablet. Whey Amino Gold je speciální, čistě aminokyselinový doplněk stravy ze syrovátky ve formě tablet. Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitního syrovátkového hydrolyzátu, který garantuje vysoký obsah aminokyselin s rozvětveným řetězcem, tzv. BCAA (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), které jsou velmi efektivní při zátěži a vznikajícím katabolismu.

Doporučené dávkování:

  • Vezměte 6 tablet 2-3x denně mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Whey Amino Gold 360 tablet:

6 tablet
Hydrolyzovaný syrovátkový Laktalbumin 6000 mg

Složení:

Hydrolyzovaný syrovátkový bílkovinný Laktalbumin /z mléka/, látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, kroskarmelóza, stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Může obsahovat stopy vajec, sóji, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.