Sportovní vybavení a potřeby

Amix Performance Series Vitamin D3 4000IU 90 tobolek

Výjimečný a žádaný produkt Amix Performance Series Vitamin D3 od předního výrobce Amix Performance Series můžete nakoupit již dnes v akci. Nabídky od 226 Kč.
EAN: 8594060005973
Amix Performance Series Vitamin D3

Performance Vitamin D3 softgely jsou doplněk stravy dodávající tento klíčový vitamín ve vysoce rozpustné tekuté formě.

Vitamín D je jeden z 24 základních vitamínů nezbytných pro správné fungování lidského těla a patří mezi vitamíny rozpustné v tucích. Může přirozeně vznikat, pokud vystavíme lidskou kůži ultrafialovému záření nebo musí být dodáván tělu pomocí stravy. Díky našemu velmi uspěchanému stylu života, kdy nemáme mnoho času být každý den na sluníčku, je nutné tento vitamín dodávat lidskému tělu pomocí běžné potravy či doplňků stravy.

SLOŽENÍ:

obsahuje: sojový olej, želatinová kapsle (želatina, zahušťovadlo: glycerin, voda); cholekalciferol (vitamín D).

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 1 kapsli (softgel) denně s jídlem.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.

Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamin D3 – cholekalciferol 100 mcg (2000%*)