Sportovní vybavení a potřeby

Amplifi Elbow Sleeve chránič lokte

Kvalitní a žádaný výrobek Amplifi Elbow Sleeve chránič od výrobce s dobrým jménem Amplifi jednoduše naleznete zrovna dnes za super peníze! V akci za 790 Kč.
Amplifi Elbow Sleeve chránič
Ověřit dostupnost
Značka: Amplifi
790

Amplifi Elbow Sleeve jsou měkce polstrované chrániče loktů, které chrání lokty nejen před úrazem, ale i před zimou. Jsou vytvarované tak, aby vás nijak neomezovaly v pohybu, skvěle padnou. Jsou zhotoveny z polyesteru, jednoduše se nasazují i sundávají, není zapotřebí žádného utahování. Materiál: 100 % polyester
Body Map Construction: založena na nejnovějších datech ze skenování lidského těla a doporučeních od odborníků na vrcholové sporty.
3D Panels: 3D panely jsou formovány za tepla. Jsou lehké a pohodlné ve strmých tratích v každém počasí.
Articulating Design: Tento koncept je inspirovaný přírodou, aby vám dal úplnou volnost pohybu, aniž by byla ohrožena vaše bezpečnost a pohodlí.

Návod na použití chráničů loktů Amplifi

Před použitím se ujistěte, že jste zvolili správnou velikost chráničů. Ta většinou odpovídá vaší konfekční velikosti (S, M, L…). Chrániče musí přesně přiléhat na lokty, nesmí být volné.
Chrániče loktů vás ochrání před odřeninami, nikoli před případným úrazem. Po každém pádu je třeba přezkoušet, zda je chránič v pořádku a jeho funkce není omezena! V případě, že je poškozen, musí být vyměněn. Účelem chrániče je omezit sílu přenesenou z úderu nebo pádu na překážku.
Chrániče čistěte houbou namočenou ve vlažné mýdlové vodě. Neperte a nedávejte do blízkosti tepelných zdrojů.