Sportovní vybavení a potřeby

Amplifi MKX Top Women

Tento designový kousek Amplifi MKX Top originál od výrobce Amplifi máte možnost najít již dnes za báječnou cenu! Aktuálně stojí u nás 3 690 Kč.
Amplifi MKX Top
Ověřit dostupnost
Značka: Amplifi
3 690

MKX Top nabízí nový radikální design založený na 3D skenech těla a specifické sportovní muskuloskeletální analýze. Ergonomický střih, ploché švy, odsávání potu Miharu 6+, umístění zipů a high-tech hřebenového chrániče umožňuje úplnou svobodu pohybu za jakýchkoli podmínek. To vše navíc v dámském střihu pro dokonalý fit. Parametry

Flatlock seams – flatlock švy jsou silné, flexibilní a neodírají vás.

Specifikace

Articulating Design – Tento koncept je inspirován přírodou, aby vám dal naprostou volnost pohybu, aniž by byla ohrožena vaše bezpečnost a pohodlí.
Air Circulation – Speciálně designovaný ventilační systém pro dokonalou regulaci teploty
Non-Slip Grip – Garantuje perfektní fit s extra silikonovou pěnovou gumou na lemech, tím je zajištěno, že chrániče drží na svém místě a nabízejí tak maximální ochranu a pohodlí zároveň
Back Protection – Klíčová zóna na vašem chrániči pro nejvyšší ochranu zad
Chest Protection – Klíčová zóna na vašem chrániči pro nejvyšší ochranu hrudníku
Ce-certified – chrániče Amplifi jsou certifikovány a splňují normy Evropské unie.
Belt Loops – pásek, který pománá držet chránič na svém místě.
Adjustable Hip Belt – plně nastavitelný bederní pás pro perfektní fit.
MKX – MKX je nejnovější flexibilní ochrana. Používá silikon citlivý na deformaci a hřebenovou technologii a ultra tenký flexibilní materiál, který může být přímo součástí oděvu. Při nárazu se aktivuje a rozptýlí sílu. Vvydrží několik nárazů. Také pohlcuje vlhkost, je prodyšná, reguluje teplotu a snadno se čistí.

Chrániče Amplifi Cortex Polymer Unisex splňuje normu EN 1621-2.