Sportovní vybavení a potřeby

Batoh Pinguin Step 24 2020 red

Tento neodolatelný produkt Batoh Pinguin Step 24 od této skvělé značky Pinguin naleznete u nás za super peníze. Zrovna teď v akci za 1 776 Kč.
Batoh Pinguin Step 24
Ověřit dostupnost
Značka: Pinguin
1 776

Batoh Pinguin Step 24 2020 red Odvětraný zádový systém E3D.Polstrovaná kapsa na 15″ notebook uvnitř batohu.Vnitřní zipová kapsa na počítačové příslušenství.Horní zipová kapsa s karabinkou na klíče.Prostorná čelní zipová kapsa na rychle dostupné potraviny, šátek atd.Bederní popruh lze skrýt do zad batohu.Na tento batoh prodlužujeme záruku o 10 let.

Objem: 24 l
Hmotnost: 0,79 kg
Zipy: YKK
Integrovaná pláštěnka: ano
Nastavitelné ramenní popruhy: ano
Odnímatelný bederní pás: ano
Použití pitného vaku: ano
Zádový systém: E3D
Počet komor: 1
Vnější / vnitřní zipové kapsy: 2 / 1
Materiál:Nylon Robic
Rozměry: 50 x 29 x 27 cm

Nylon RobicTkaniny z tohoto vlákna se používají všude tam kde je vyžadována velmi vysoká mechanická pevnost, pružnost, tuhost a dobrá stabilita za tepla. Zipy YKKKvalitní Japonské zipySpony NifcoZnačkové spony s doživotní zárukouKompresní popruhy, ramenní popruhy, hrudní popruh a vodní vakPár bočních kompresních popruhů pro dokonalé stažení batohu a přitažení nákladu k zádovému systému podporuje pohyblivost při chůzi s naloženým batohem.Ramenní popruhy se zesíleným polstrováním v ramenní části pro ještě větší komfort při transportu těžkého nákladu jsou v horní části perforované pro zvýšení prodyšnosti.Výstup na hadici vodního vaku mezi ramenními popruhy.Výškově nastavitelný a odepínatelný hrudní popruh s píšťalkou pro případ nouze.Další klíčové vlastnostiMožnost připevnění trekových holí vložením jejich rukojetí do vnějších síťovaných kapes a zajištěním pruženkou s háčkem.Výrazná pláštěnka v samostatné zipové kapse na dně batohu.Pár vertikálních řetízků na čele batohu s možností připevnění dodatečného vybavení.Boční síťované kapsy na lahve.Reflexní poutko na blikačku v dolní části batohu

Turistické batohy » Malé batohy do 30l » Batoh Pinguin Step 24 2020 red