Sportovní vybavení a potřeby

Bestway 53052 vodní hřiště se skluzavkou

Nový výrobek Bestway 53052 vodní hřiště od výrobce se zárukou kvality Bestway máte možnost dostat u nás právě opravdu levně! Produkt nakoupíte teď u nás za 1 280 Kč.
EAN: 6942138973686
Bestway 53052 vodní hřiště
Ověřit dostupnost
Značka: Bestway
1 280

Zahradní bazénky jsou praktická záležitost. Poskytují osvěžení v pohodlí domova i možnost seznámit se s vodou. Navíc toto fantastické akvárium disponuje palmou, která je zároveň praktickou sprchou – stačí ji připojit k zahradní hadici. K bazénku dostanou i zábavnou nafukovací skluzavku, kterou můžete kdykoli oddělat a další doplňky, se kterými si mohou děti hrát a trénovat své dovednosti.
Do bazénku se vejde více dětí a zcela jistě se zabaví. Bazének v duchu fantastického akvária totiž dětem nabízí i dvě nafukovací ryby klauna očkatého známé jako Nemo, většího delfína, nafukovací chobotnici i házecí kroužky v designu hvězdic.
Krásný a prostorný bazének na zahradu můžete využívat i doma jako suchou variantu bez vody. Rázem tak získáte zábavné dětské nafukovací centrum.
Vodní nafukovací centrum je vhodné pro děti od 2 let a jeho maximální nosnost je 45 kg. Rozměry jsou 239 x 206 x 86 cm. Objem je pak 308 litrů.
Součástí bazénku je skluzavka, delfín,2 ryby, chobotnice, 2 kroužky a opravná záplata.