Sportovní vybavení a potřeby

Biotech USA Sleep 60 kapslí

Oblíbený a akční produkt Biotech USA Sleep 60 od oblíbené značky se zárukou kvality BiotechUSA získáte u nás v bezva akci. Výhodně za 369 Kč.
EAN: 5999076251049
Biotech USA Sleep 60

Sleep od BiotechUSA je skvělý pomocník pro dobrý spánek. BioTechUSA SLEEP zvyšuje produkci melatoninu. Melatonin je přirozený hormon regulující spánek, produkovaný epifýzou, který se nachází ve středu mozku. Melatonin řídí noční spánek. Drtivá většina dospělých potřebují 6 až 9 hodin spánku. Příliš málo i příliš mnoho spánku může vést k únavě během dne.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 2 kapsle denně 60 minut před spaním

Upozornění: Uskladňujte mimo dosah malých dětí. Určeno jen pro osoby starší 18. let. Před užíváním konzultujte se svým lékařem. Nedoporučuje se dětem ani těhotným ženám. V případě náhodného předávkování, okamžitě zkontaktujte lékaře Stanovená doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek uvedených ve složení produktu. Uchovávejte dobře uzavřené na suchém místě při teplotě 5-25 ° C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosah zdrojů tepla a přímého slunečního záření.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Sleep 60 kapslí:

v porci 2cps
Prunus cerasus fruit extract 350 mg
Feverfew flower exctract 350mg
L-Tryptophan 300 mg

Složení:

Prunus cerasus Extrakt plodů, Feverfew květ (Tanacetumparthenium) extrakt, L-tryptofan, tobolky [želatina, čištěná voda, barva (oxid titaničitý)], plnivo (mikrokrystalická celulóza), protispékavé látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý).

Alergeny:

Neobsahuje.