Sportovní vybavení a potřeby

Biotech USA Thermo shot 60ml

Vysoce kvalitní produkt Biotech USA Thermo shot od známé společnosti BiotechUSA získáte právě teď v naší nabídce v akci! Výhodně za skvělou cenu 54 Kč.
EAN: 5999076237883
Biotech USA Thermo shot

Thermo shot od BiotechUSA je účinný tekutý spalovač tuků, který budeš mít vždy po ruce. Preferujete „tekuté“ přípravky a hledáte komplexní termogenní složení? Tak je na čase, abyste se seznámili s naším přípravkem Thermo Shot, který je dostupný ve formě ampulí. Jeho komplexnost zabezpečuje 12 aktivních složek a 4 druhy rostlinných extraktů! Chutná jako tropické ovoce a díky praktickému balením si ho můžete jednoduše vzít kamkoli sebou a užívat ho okamžitě.

Proč doporučujeme Thermo Shot od BioTechUSA?

  • Ochucený přípravek k okamžité konzumaci
  • Obsahuje 12 aktivních složek
  • Obsahuje 4 druhy rostlinných výtažků
  • Obsahuje 1500 mg L-karnitin
  • Obsahuje 92 mg kofeinu v každé dávce
  • S cholinem a inositolem
  • S kreatinem, který podporuje obnovením produkce ATP
  • S aminokyselinami (L-arginin, L-tirozín) a derivátem aminokyselin (L-citrulín malát)
  • Neobsahuje cukr
  • V praktickém balení ve formě ampulek s 2 dávkami

Přípravek Thermo Shot doporučujeme všem,?

  • kteří touží po extra motivaci během sportu
  • kteří mají rádi ochucené přípravky vhodné k okamžité konzumaci
  • kteří hledají výslovně termogenní přípravek

Představme si aktivní složku přípravků THERMO SHOT

Kromě L-karnitinu, který tvoří základ přípravku Thermo Shot, se v něm nachází i oblíbená složka, jako například L-arginin, L-tyrosin nebo inositol a cholin podporující metabolismus tuků. Poslední dvě zmíněné složky jsou považovány za sloučeniny podobné vitaminům, které mají v organismu mnoho funkcí. Mezi aktivními účinnými látkami nemůže samozřejmě chybět osvědčený kreatin a citrulin malát. V přípravku se nacházejí i rostlinné výtažky, jako například výtažek z ovoce Citrus Aurantium obsahující synefrin, výtažek z listů zeleného čajů a semen guarany. Tyto 3 rostlinné extrakty představují přirozené zdroje kofeinu, navíc přípravek Thermo Shot kromě nich obsahuje taky bezvodý kofein.

Doporučené dávkování:

  • Užijte 1 dávku (30 ml = 1 ampule) denně. Před užitím přípravek důkladně protřepejte! Nepřekračujte doporučenou denní dávku!

Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Nutriční hodnoty BiotechUSA Thermo shot 60ml – Tropické ovoce:

v 60ml
L-carnitine 1500 mg
L-citrulline-malate 250 mg
L-tyrosine 250 mg
Kreatin monohydrát 250 mg
L-arginine 207 mg
Inositol 300 mg
Choline 83 mg
Extrakt z hořkého pomeranče 5,5 mg
Z toho synephrine 5,3 mg
Extrakt ze zelených kávových zrn 375 mg
Z toho kyselina chlorogenová 38 mg
Extrakt ze zeleného čaje 50 mg
Z toho polyfenoly 40 mg
Extrakt z guarany 375 mg
Kofein 92 mg

Složení:

Voda, beta-alanin, taurin, sladidla (sorbitol, acesulfam K, sukralóza), kyselina (kyselina citrónová), kofein 0,67%, thichenery (celulózová guma, xanthanová guma, guarová guma), L-tyrosin, konzervační látka ( kyselina sorbivová), zelený čaj, extrakt z listů 0,07%, aroma, barvivo (karmín) Složení: pitná voda, L-karnitin 5%, sladidla (sorbitol, acesulfam K, sukralóza), extrakt ze semen zelené kávy, guarana (Paullinia cupana ) extrakt ze semen, inositol 1%, L-tyrosin, citrulin malát, kreatin monohydrát 0,83%, L-arginin hydrochlorid, cholin bitartarát 0,67%, extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), aroma, zahušťovadla (xanthanová guma, guarová guma, celulóza) guma), konzervační látka (kyselina sorbová), kofein 0,05%, extrakt z hořkého pomeranče (Citrus aurantium), barviva (karoteny, beta-apo-8-karotinál (C30).