Sportovní vybavení a potřeby

BioTech USA Tribooster 60 tablet

Tento zlevněný výrobek BioTech USA Tribooster 60 od této skvělé značky BioTech USA snadno seženete na našich stránkách za výborné peníze! Ceny od 399 Kč.
EAN: 5999076203857
BioTech USA Tribooster 60

BioTech Tribooster je výživový doplněk s obsahem extraktu z plodů Tribulus terrestris. Tribooster je doporučen pro silové sportovce. Tak jako všechny BioTech produkty, obsahuje bezpečné a pečlivě vybrané složky.

Podle současné legislativy EU, při bylinkách a bylinných produktů nesmíme uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin. Stejně nesmíme uvádět ani vědeckými výzkumy a studiemi prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Výhody

  • až 2000 mg extraktu z Tribulus terrestris na jednu tabletu
  • vysoký obsah saponinů

SLOŽENÍ:

obsahuje: 95,2% extrakt z Tribulus terrestris (kotvičník zemní) obsahující saponiny, objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý), protispékavá látka (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), leštící látka (hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylpyrrolidon).

DÁVKOVÁNÍ:

Užijte 1 tabletu denně s nápojem. 

UPOZORNĚNÍ

Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, pro těhotné ženy, pro kojící ženy. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. Výživové doplňky se nesmějí používat jako náhrada pestré stravy.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 tabletě
Tribulus Terrestris extrakt 2000 mg