Sportovní vybavení a potřeby

Blackfire Small World of Warcraft

Exkluzivní produkt Blackfire Small World of od odblíbeného výrobce Blackfire lze nakoupit zrovna dnes za nejnižší cenu! Nabídka od 1 849 Kč.
Blackfire Small World of
Ověřit dostupnost
Značka: Blackfire
1 849

Propojení celosvětových počítačových a deskoherních bestsellerů.

Na Azerothu začíná nový den, stejný jako všechny před ním i ty, které budou následovat. Den nemilosrdných bojů o ovládnutí světa Warcraftu. Svět už všem připadá příliš malý a navíc se v něm odehrává nikdy nekončící svár mezi Aliancí a Hordou. Přichází úsvit a s ním i čas, když se do předních linií postavíte i vy.

Small World of Warcraft je samostatná desková hra zasazená do Azerothu, úchvatného herního světa společnosti Blizzard.

2-5 hráčů se utká o nadvládu nad několika ostrovy tohoto nemilosrdného světa a jejich jedinou nadějí bude vybrat si správnou kombinaci ras a zvláštních schopností. Přivlastněte si svůj kousek země, bojujte se svými sousedy a rozšiřujte své území. A pokud se vám podaří obsadit legendární místa a uchvátit mocné artefakty, vaše síla dosáhne úplně nové úrovně.

Každé impérium však musí jednou padnout, tak buďte připravení zavrhnout svou vyčerpanou rasu a ujmout se vedení další, abyste s ní nakonec ovládli celý Azeroth.

Obsah
6 oboustranných herních map
16 ras z World of Warcraft s odpovídajícími standartami a žetony
20 odznaků zvláštních schopností
7 legendárních míst a 5 artefaktů
10 hor, 15 murloků, 9 přízračných stěn, 4 žetony harmonie, 12 bomb, 1 šampion, 10 pevností, 2 vojenské cíle, 5 šelem a 6 hlídkových věží
1 ukazatel herních kol se žetonem
110 vítězných mincí
5 přehledů pravidel
1 kostka posil
1 kniha pravidel
1 týmová varianta pravidel