Sportovní vybavení a potřeby

Blue Dolphin Lifeguard vodácká vesta oranžová

Tento neodolatelný výrobek Blue Dolphin Lifeguard vodácká značky Blue Dolphin snadno naleznete tady nyní za příznivou cenu! Právě teď jen za 590 Kč.
EAN: 8591792665963
Blue Dolphin Lifeguard vodácká

Patříte mezi příznivce vodních sportů? Ať už rádi sjíždíte řeku v kánoi či raftu, jezdíte na paddleboardu, ve člunu nebo plachtíte, vesta Lifeguard od Blue Dolphin by měla patřit do vaší výbavy. Vesta Lifeguard je vyrobená z kombinace polyesteru a EPE pěnového polyethylenu. Vesta je navíc vybavena plastovou píšťalkou na provázku. Díky nastavitelným popruhům s přezkami vestu perfektně zafixujete a přizpůsobíte tak své postavě. Vesta Lifeguard je vyrobená ve výrazné barvě a v několika velikostních provedeních. Velikostní tabulku naleznete v obrázcích (údaje jsou orientační).

Upozornění:
myjte v ruce čistou vodou, nepoužívejte čisticí prostředky. Nechte uschnout ve stínu. Skladujte na dobře větraném místě mimo přímé sluneční světlo.
Lifeguard vodácká vesta je určena výhradně jen jako sportovní potřeba nebo doplněk při provozování vodních sportů, nejedná se o záchranný prostředek s certifikací dle platné legislativy EU s označením CE.

Materiál:
– Polystyrenový plast s pěnovou výplní, lehká tkanina,reflexní materiál
– 70% EPE + 30% polyester

Dále máme v nabídce od značky Blue Dolphin