Sportovní vybavení a potřeby

Botas Crypton 161

Akční produkt Botas Crypton 161 od známé značky Botas k dostání u nás právě za nejnižší cenu! Zboží pořídíte teď u nás za 1 690 Kč.
EAN: 8593510319844
Botas Crypton 161
Ověřit dostupnost
Značka: Botas
1 690

Rekreační hokejové brusle Botas Crypton 161 jsou určené pro nejširší veřejnost jelikož splňují svými parametry a ochrannými prvky vlastnosti obuvi s využitím pro rekreační hokej, ale i bruslení pro zábavu.Svršek obuvi je zesílen a zpevněn i v oblasti kotníků, měkká textilní podšívka a polštářkování kotníků, plastová špička TST. Nový atraktivní design, vylepšená vystélka, pevnější podešev to je model BOTAS 161 CRYPTON. Vylepšený ergonomický střih se zesílením v kotníku a boční části, anatomický jazyk CLIMA AIR udržuje optimální klima v botě a hlavně pohodlý, ochrana kotníků a dobrá fixace nohy díky polštářované podšívce, originální PEX vyztužení zaručuje kompaktnější tvar a rozšířené boční zpevnění pro nohy pro perfektní usazení nohy, odolná PAD-EX tkanina, podešev z odolného pevného a tvrdého plastu.

Brusle ICE HAWK Carbon Steel FIXED TORSION – zvýšená torzní stabilita zaručující výborné skluzové vlastnosti, speciální povrchová úprava ocelového běhu proti korozi.