Sportovní vybavení a potřeby

Boty Keen TARGHEE III Oxford Men black/magnet

Tento velmi oblíbený kousek Boty Keen TARGHEE III Oxford od našeho předního výrobce Keen lze pořídit online za parádní cenu! Zrovna teď v akci za 2 879 Kč.
Boty Keen TARGHEE III Oxford
Ověřit dostupnost
Značka: Keen
2 879

Boty Keen TARGHEE III Oxford Men black/magnet Oblíbený nízký model Targhee III v celokoženém provedení, vhodný pro městské a celodenní nošení nebo pro pohyb v lehčím terénu.
Svršek boty je vyroben z prémiové kůže v kombinaci s prodyšnou síťovinou. Kůže na botě má certifikaci LWG pro výrobce, kteří využívají procesy šetrné k životnímu prostředí a ke snížení spotřeby chemických látek. V přední části nabízí bota patentovanou ochranu prstů KEEN.PROTECT. Mezipodešev je vyrobena z materiálu EVA pro pohodlný došlap, uvnitř je pak bota opatřena vyjímatelnou EVA vložkou s podporou klenby pro dlouhodobé pohodlí. Kvalitní gumová ALL-TERRAIN podešev s 4mm hlubokým vícesměrným vzorkem umožňuje dokonalý záběr v nezpevněném terénu a výbornou přilnavost s povrchem. Bota je ošetřena přírodní antibakteriální technologií ECO ANTI-ODOR, kdy jsou stélky bot naplněny probiotickou technologií, která přirozeně odbourává zápach potu bez těžkých kovů nebo nebezpečných chemikálií.
typ produktu: boty
vhodné pro aktivity: Cestování, Volný čas
membrána: Ne
zapínání: tkaničky
svršek: Prémiová kůže
podšívka: Prodyšná síťovina
podrážka: Guma
mezipodešev: EVA

Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Boty Keen TARGHEE III Oxford Men black/magnet