Sportovní vybavení a potřeby

Boty Salewa WS DROPLINE 61369-8163

Nejprodávanější výrobek Boty Salewa WS DROPLINE značky Salewa jde koupit v naší nabídce za příznivou cenu! Produkt momentálně prodáváme za 3 240 Kč.
Boty Salewa WS DROPLINE
Ověřit dostupnost
Značka: SALEWA
3 240

Boty Salewa WS DROPLINE 61369-8163 Nový model obuvi Salewa Dropline pro horské nadšence, kteří se chtějí pohybovat déle, rychleji a pohodlněji v alpském terénu. Mají lehkou konstrukci z prodyšné síťoviny a vysoce výkonnou mezipodešev EVA, která poskytuje lehké odpružení a pohodlí. Poskytuje vám měkčí pohodlí při došlapu a minimalizuje nárazovou sílu na klouby a svaly. Nově vyvinutá podešev s designem S-Path podporuje přirozenější a plynulejší pohyb během rychlého a dynamického pohybu a vynikající stabilitu. Zaoblená podešev Pomoca funguje dobře s pozitivní trakcí ve všech typech terénu. Podpůrný systém 3F, ochranné opláštění EXA Shell a anti-rock pata zajišťují torzní stabilitu. Uvnitř je prodyšná stélka OrthoLite s vynikajícím odpružením a odvodem vlhkosti, která udržuje chodidla v suchu.

Řada: Hiking
Activity: Hiking, Approach
Materiál:  strečová prodyšná síťovina
Podšívka: Gore-Tex® Extended Comfort
Podrážka: Pomoca Dropline
Mezipodrážka:Performance EVA
Hmotnost: 315 g

Při výběru trekových bot Vám pomůže náš článek Trekové boty – vysoké, nebo nízké? Outdoorové boty » Trekové nízké boty » Boty Salewa WS DROPLINE 61369-8163