Sportovní vybavení a potřeby

Boty Salewa WS WILDFIRE EDGE MID GTX 61351-8975

Oblíbený a akční produkt Boty Salewa WS WILDFIRE EDGE od značky s dobrým jménem Salewa je k dispozici zde teď ve výprodejové akci. Stojí teď u nás 5 130 Kč.
Boty Salewa WS WILDFIRE EDGE
Ověřit dostupnost
Značka: SALEWA
5 130

Boty Salewa WS WILDFIRE EDGE MID GTX 61351-8975 Nová generace lezců volnou technikou a vyznavačů boulderingu SALEWA si přeje padnoucí tvar tak, jak je na to zvyklá od svých lezeckých bot. Inovativníanatomický tvar modelu WILDFIRE má oblejší design, který se optimálně přizpůsobí tvaru nohy lezce. Zejména kompaktní, širší oblast prstů a integrované opory klenby dělají přístup senzitivnější a dynamičtější.Vítěz ISPO Award 2019 !

Řada: Tech Approach
Oblast použit: Via Ferrata, Hiking, Approach

Materiál svršku: 1.6mm suede leather, Exa ShellOver Injected 3D Cage, Microfiber
Podrážka: Pomoca Speed MTN sole
Podšívka: GORE-TEX® Extended Comfort
Mezipodrážka:EVA
Vložka: Edging Plate
Hmotnost: 420 g

3F System – anatomicky umístěná boční tříramenná výztuha v oblasti kotníku zaručuje stabilitu chodidla.Climbing lacing – rozšířené šněrování směrem do špičky pro větší komfort.NXT technologie 
– zabraňuje vzniku nepřijemného zápachu.MFF footbed – noha je tří-dimenzionální část těla a je definována délkou, šířkou a výškou. Pouze SALEWA nabízí stélku, která umožňuje individuální nastavení-pohodlný a bezpečný došlap.POMOCA® Butylic Compound dodává skvělou přilnavost, jak na suchém, tak i na mokrém povrchu.EDGING PLATE – speciální vložka dodávající optimální tvrdost pod prsty bez omezení flexibility ve zbytku části boty. Zajišťuje preciznějšáí lezení bez ztráty komfortu při chůzi.
Při výběru trekových bot Vám pomůže náš článek Trekové boty – vysoké, nebo nízké? Outdoorové boty » Trekové vysoké boty » Boty Salewa WS WILDFIRE EDGE MID GTX 61351-8975