Sportovní vybavení a potřeby

Boty Salming Hawk Shoe Women Deco Mint

Velmi prodávaný produkt Boty Salming Hawk Shoe Women Deco od skvělého a známého výrobce Salming najdete tady skutečně levně. V současnosti za 3 119 Kč.
Boty Salming Hawk Shoe Women
Ověřit dostupnost
Značka: SALMING
3 119

Boty Salming Hawk Shoe Women Deco Mint Vlajková loď mezi sálovkami Salming. Model Salming Hawk Shoe Women GunMetal/Pink je určen pro všechny hráčky florbalu, squashe, házené či volejbalu. Jeho stavba nabízí jistotu v každém kroku a nevídaný komfort.
Dominate the court – V těchto sálovkách ovládnete celé hřiště. Salming Hawk jsou sálovky nabízející nízký drop, nevídanou stabilitu a neomylnou přilnavost. „Kostra“ boty ExoSkeleton, která je umístěna uvnitř boty, je napojena na systém šněrování, vaší nohu krásně obepne a poskytne skvělou podporu. Podrážka se vzorem HexaGrip s dvěma oblastmi LMS+ 8° vás ochrání před vyvrknutím kotníku při změnách směru. Nová směs výplně podrážky Recoil ERF – Energy rebound foam – se speciálními vložkami z materiálu SoftFOAM v oblasti pat pomáhá při při přenostu energie z každého odrazu. Třívrstvý svršek se síťovinou zajišťuje skvělou prodyšnost.
Použité technologieHeelCup™Patní košíček stabilizuje a fixuje chodidlo v botě, což je klíčové pro pocit jistoty a pohodlí. Vyvinuli jsme nový, anatomicky tvarovaný košíček, který je o něco delší než u konkurence.RollBar™Zaoblená vnitřní hrana podrážky umožňuje vyšší naklonění chodidla dovnitř a snižuje tlak na palcovou hranu. Umožňuje tím odraz nohy z extrémnějších poloh a zároveň snadnější pohyb nohy do pozice, která je obvyklá při nízkých postojích při hraní florbalu či squashe.HexaGrip™Zcela nová technologie použitá na nových sálovkách Salming Kobra a Salming Hawk. Podrážka je vyrobena ze speciální směsi HX120, která v kombinaci se vzorkem Salmings HexaGrip™ zajišťuje neobvyklou přilnavost na všech typech povrchů.RunLite2™Jedná se o materiál používaný jako výplň podrážek. Podrážka je díky ní lehká a má skvělou odezvu.RECOIL ERFMateriál použitý v podrážkách našich sálových bot, je velice lehký a má skvělé tlumící vlastnosti, které zachovávají možnost zpětného využití energie pro odraz.SoftFOAM™Tlumící směs použitá pro vystlání oblasti pat našich sálových bot, která má redukovat nežádoucí nárazy. SoftFOAM má o 70% lepší absorpční vlastnosti než klasická pěna EVA. Tento materiál v kombinaci s materiálem RECOIL™ vám pomohou k ještě lepším výkonům Fitness boty » Halové boty » Boty Salming Hawk Shoe Women Deco Mint