Sportovní vybavení a potřeby

BUSHIDO Čistič tréninkového vybavení DBX Cleaner 200 ml

Tento zlevněný produkt BUSHIDO Čistič tréninkového vybavení DBX od předního výrobce BUSHIDO snadno získáte u nás teď výhodně. Nyní pořídíte za super cenu 330 Kč.
EAN: 5902539019940
BUSHIDO Čistič tréninkového vybavení DBX
Ověřit dostupnost
Značka: BUSHIDO
330

DBX BUSHIDO Cleaner je přípravek určený k udržování hygienicky čistých tkanin sportovního vybavení – zejména boxerských rukavic, obuvi, přileb a chráničů.

Speciálně vyvinuté složení přípravku odděluje částečky nečistot od povrchu tkaniny, díky čemuž čistí rychle, snadno a účinně a výrazně omezuje pronikání nečistot zpět do již vyčištěného povrchu.

Hlavní čisticí složkou přípravku je aktivní kyslík, který neoslabuje strukturu čištěné textilie a nemění její barvu. Přípravek účinně odstraňuje skvrny a zabíjí bakterie, viry, plísně. DBX Cleaner má příjemnou, svěží vůni.

Použití: přípravek se pomocí rozprašovače nanese na tkaninu a několik hodin se nechá zaschnout, následně se ošetřené místo otře vlhkým hadříkem.

Upozornění: přípravek je určen pouze na tkaniny, není vhodný na přírodní a syntetickou kůži. V případě chráničů pro bojové sporty jej tedy nanášejte pouze na vnitřní strany vybavení.

Dávkování: přípravek je koncentrovaný a například na vyčištění rukavic postačí 2 – 3 ml.

Parametry:

  • Objem: 200 ml

Upozornění: