Sportovní vybavení a potřeby

Čepice Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Velmi oblíbený výrobek Čepice Devold Breeze Merino 150 Beanie GO od spolehlivého výrobce Devold získáte aktuálně za výborné peníze. Nyní lze objednat jen za 809 Kč.
Čepice Devold Breeze Merino 150 Beanie GO
Ověřit dostupnost
Značka: Devold
809

Čepice Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A Počasí se za jarních a podzimních dní neustále mění. Chladné ráno střídá teplé, sluncem zalité poledne a na večer už zase přituhuje. Chcete si vychutnat i takové dny? Zvolte čepici Devold Breeze, která se snadno složí do malého objemu a vejde se tak i do kapsy. Objevte maximální pohodlí a poznejte pocit příjemného tepla za každých podmínek. Vyzkoušejte extra lehkou, měkkou čepici vyrobenou z té nejjemnější merino vlny. Čepice patří do řady Devold®Breeze. Ta je výjimečná především díky svému celoročnímu využití, schopnosti podílet se na termoregulaci vašeho těla a odolávat zápachu i při dlouhodobém nošení. Na levém spánku čepice umístěna nášivka Devold.

    Kvalitu a spolehlivost už za Vás ověřili světoví expedičníci a objevitelé, sportovci, pracovníci horských chat a různé organizace jako např. Horská služba.
    100% přírodní merino vlna – hřeje, i když je vlhká
    Všichni jistě ocení snadnou údržbu BEZ NUTNOSTI ŽEHLENÍ a možnost PRÁT ČEPICI V PRAČCE a SUŠIT V SUŠIČCE.

CertifikátyZnačka Devold splňuje přísná kritéria mezinárodního testovacího a certifikačního systému pro textilie – Oeko Tex Standard 100. To znamená, že všechny produkty jsou vyráběny pouze ze zdravotně nezávadných materiálů.Logo Woolmark, jen s vlněným prádlem označeným touto značkou si můžete být jisti, že máte v rukou opravdovou kvalitu! Aby oděv mohl nést logo Woolmark, musí obsahovat opravdu jen tu nejkvalitnější čistou vlnu, která splňuje přísná kritéria kvality.
Velikost: 58 Čepice a šály » Čepice » Čepice Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A