Sportovní vybavení a potřeby

Choke Juicy Susi Elite South State pennyboard

Designový výrobek Choke Juicy Susi Elite South od výrobce Choke můžete koupit právě nyní za nejnižší cenu. Akční cena již od 1 699 Kč.
EAN: 4040333416105
Choke Juicy Susi Elite South
Ověřit dostupnost
Značka: Choke
1 699

Legendární vinylové mini boardy ze 70. let jsou zpět – stylové skaty Juicy Susi s pestrobarevnými deskami a koly. Juicy Susi je série boardů značky Choke. Vinylové mini longboardy, které mají poměrně malou desku, ale velká kolečka. Juicy Susi mají desku o rozměrech 57 x 15 cm. Original AL casted Juicy Truck, který je extra odolný. Skate je osazený polyuretanovými kolečky ve velikosti 60 x 45 mm v tvrdosti 78A. Super kolečka, která výborně tlumí nerovnosti. O jejich tichý chod se starají ložiska třídy WCD ABEC 7.
Kvalitně osazené a velmi pružné mini boardy jsou dostupné v několika barevných variantách. Stačí si pouze vybrat! Díky své velikosti a nízké hmotnosti jsou Juicy Susi ideální na cruising po městě. Dokonale ovladatelné skaty, které můžete mít stále s sebou. Juicy Susi – to je parádní retro záležitost ve stylu oblíbených penny, ale za daleko nižší cenu.

kolečka: 60 x 45mm, Juicy 78A MD SHR
ložiska: WCD ABEC 7
deska: PP composite 57 x 15cm (22,5″ x 6″)
truck: alu 3,5″ original AL casted Juicy
nosnost: 100 kg
dárek: Batoh na skate Choke Juicy Susi

Dále máme v nabídce od značky Choke