Sportovní vybavení a potřeby

CRESSI Ploutve GARA MODULAR NERY freediving

Velmi prodávaný produkt CRESSI Ploutve GARA MODULAR od našeho výrobce CRESSI snadno můžete sehnat právě zde ve výhodné akci! Na našich stránkách za 2 817 Kč.
EAN: 8022983075877
CRESSI Ploutve GARA MODULAR
Ověřit dostupnost
Značka: CRESSI
2 817

Freedivingové ploutve Gara Modular Nery jsou ploutve určeny pro pokročilé freedivery a spearfishery. Ploutve Gara Modular Nery jsou tužší než Gara Modular LD, ale měkčí než Gara Modular Carbon. Díky skvělým materiálům jsou ploutve velmi lehké, ale dostatečně tuhé na to, aby poskytovali skvělý výkon. Velkou Výhodou je jejich modularita – není problém vyměnit listy za jiné s jinou tuhostí, na vše Vám postačí jedna botička, na kterou vše bez problémů přišroubujete. Díky volbě materiálu listů je zaručena jejich životnost i v místech, kde by se carbonové mohli lehce poškodit.
 

Nejvyšší řada ploutví Cressi Gara je ideální volbou pro freediving a spearfishing.
Modulární konstrukce umožňuje uživateli snadnou výměnu listů během pár minut.
Ploutve poskytují maximální pohodlí a pružnost kolem nohy a naopak jsou dostatečně pevné pro přenos energie.
Úhel čepele poskytuje nejvyšší účinnost během kopnutí a vyžadují tak méně energie.
Ploutve jsou pohodlné i při použití i neoprenové ponožky.

Ploutve Gara Modular mají speciálně uzpůsobenou botičku pro snadnější používání. Zadní (patová) část je měkčí pro snazší nazouvání. Naopak boční část je pevnější pro lepší předávání energie při plavání. Výrobce již počítá s používáním ponožek v těchto ploutvích, a jsou na to velikostně uzpůsobeny. Pokud plánujete používání ploutví bez ponožek, doporučujeme spíše menší velikost.