Sportovní vybavení a potřeby

Cyklostar 2L Original Extra Carbon

Tento nejprodávanější produkt Cyklostar 2L Original Extra od top výrobce CYKLOSTAR seženete již dnes extra výhodně! Aktuálně výhodně za 299 Kč.
Cyklostar 2L Original Extra
Ověřit dostupnost
Značka: CYKLOSTAR
299

JEDNIČKA EXTRA CARBON V NOVÉM. Ve čtvrté vývojové řadě a po více než ročním testování a vývoji od základu přepracován k ještě vyššímu výkonu a šetrnosti.

Profesionální, vysoce účinný prostředek na čištění a údržbu jízdních kol, s tradicí a vývojem od roku 1993. Snadno, rychle, účinně a pohodlně odstraňuje provozní nečistoty, maziva, oleje, vazelíny a mastnotu z povrchu závodních speciálů a všech ostatních typů jízdních kol a jejich součástí. Používá a doporučuje reprezentace České republiky v cyklistice.

Typ EXTRA CARBON s extra silným, razantním, rychlým a maximálním účinkem. Vyladěno pro vysoký mycí výkon, šetrné, snadné a bezpečné použití. Určen na rámy, řetězy, převodové ústrojí a ostatní součásti. Vhodný i jako náplň pro pračky řetězů a pro servisní použití. Biologicky odbouratelný (dle nařízení č. 648/2004). Maximální šetrnost garantována: Dermatologicky testováno.