Sportovní vybavení a potřeby

Czech Virus L-Tryptophan Valerian Root 90 kapslí

Tento žádaný produkt Czech Virus L-Tryptophan Valerian Root od výrobce Czech Virus můžete sehnat právě teď za rozumné peníze! Nyní lze objednat jen za 354 Kč.
EAN: 8595661003252
Czech Virus L-Tryptophan Valerian Root

L-Tryptophan & Valerian Root od Czech Virus pomáhá ke klidnému a hlubokému spánku! Komplexní produkt s obsahem L-tryptofanu, kozlíku lékařského a vitamínu B6. Tato kombinace souvisí s produkcí serotoninu a melatoninu, hormonů zodpovědných za pozitivní psychický stav a kvalitní spánek. Hluboký spánek je základ pro zdravé fungování těla – od imunitního systému, přes regeneraci až po obnovu energetických zásob. Spánek má vliv na psychiku, pamět i celkovou pohodu. Při spánku také dochází k největšímu uvolňování přirozeného růstového hormonu. Dále má tato kombinace vliv také na krevní tlak a normální činnost kardiovaskulárního systému.

Tento produkt vznikl s myšlenkou vytvořit komplexní produkt pro podporu spánku a zmírnění stresu. Může sloužit jako alternativa Melatoninu nebo právě naopak jako skvělý doplněk k Melatoninu pro tu nejlepší kombinaci látek pro podporu spánku. Tato kombinace má vliv na duševní zdraví – relaxaci a spánek, usínání, normální činnost kardiovaskulárního systému (krevní tlak), normální trávení a podporuje kognitivní funkce.

Doporučené dávkování:

  • Užijte 2 kapsle denně ideálně před spaním.

Upozornění: Doplněk stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. NIKDY NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU! Před užíváním se vždy poraďte se svým ošetřujícím lékařem!

Nutriční hodnoty Czech Virus L-Tryptophan & Valerian Root 90 kapslí:

2 kapsle
L-Tryptofan 600 mg
Kozlík extrakt (0,8% Valeriana) 400 mg
Vitamin B6 (Pyridoxin HCl) 5 mg

Složení:

L-Tryptofan, Kozlík extrakt (0,8% Valeriana), veganská kapsle HPMC, Pyridoxin Hydrochlorid