Sportovní vybavení a potřeby

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_CRN

Akční a ve slevě produkt Dámská lyžařská bunda Nordblanc od spolehlivé značky Nordblanc snadno naleznete v naší online nabídce za nejnižší cenu. Aktuálně v akci od 2 517 Kč.
Dámská lyžařská bunda Nordblanc
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
2 517

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_CRN Zateplená softshellová bunda je vyrobená z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000 se silnějším fleecem. Fleece disponuje dokonalou termoizolací a podporuje silnou větruvzdornost této bundy. Je vybavená bederním pásem, který zabraňuje ofouknutí zad a průniku studeného sněhu na záda v případě neplánovaného pádu do sněhu. Nabízí ochranu jako klasická nepromokavá bunda, ale je díky strečovému materiálu pohodlnější. Vyniká větruvzdorností. Je perfektně zpracovaná a s předformovanými rukávy vám perfektně sedne. Zimní softshell se hodí jak na lyžování, tak na běžné nošení.
BENEFITY
ELASTICKÉ
Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.
PRODYŠNÉ
Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.
VODĚODOLNÉ
Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.
ODOLNÉ PROTI VĚTRU
Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.
VÝBAVA

nepromokavé zipysystém bederního pásu

MATERIÁLY A ÚDRŽBA
Materiál: 100% polyester – SOFTSHIELD® 10000, vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 10 000 g
Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.
SOFTSHIELD® TERATEX® 10000
Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Bundy » Zimní bundy » Dámská lyžařská bunda Nordblanc Deem NBWSL7321_CRN