Sportovní vybavení a potřeby

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 black

Velmi prodávaný výrobek Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 od výrobce s dobrým jménem Silvini jednoduše naleznete zde skutečně levně. Akční cena od 1 526 Kč.
Dámská mikina Silvini Divera
Ověřit dostupnost
Značka: Silvini
1 526

Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 black Dámská zateplená sportovní mikina s kapucí, kterou lze nosit samostatně jako bundu nebo jako druhou izolační vrstvu. Mikina je vhodná na běžecké lyžování, skialpinismus, běh a na další outdoorové aktivity. V celé přední části je mikina zateplená primaloftem, na těchto místech tak neprofoukne a zůstanete v teple. Naopak zadní část je z tenkého prodyšného materiálu, díky kterému se nebudete při aktivním běžkování či stoupání na skialpech pod batohem potit. Mikina je v pase mírně vytvarovaná, dokonale tak sedí na dámské postavě. Oproti slabší variantě Grado má zateplené rukávy s otvorem na palec a kapuci se stahováním.
Specifikace

reflexní prvky
stahování dolního kraje
dlouhý hlavní zip
dvojitá manžeta rukávu
dvě kapsy na zadním díle
boční panely z pružného materiálu
zateplený fleece materiálem

Materiál
YKK – zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti
POWERterm – zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaci
primaloft – syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft. Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří.
Roční období
jaro, podzim, zima
Sport
běžky

Mikiny a svetry » Mikiny » Dámská mikina Silvini Divera WJ1311 black