Sportovní vybavení a potřeby

Dámské kalhoty Salewa Puez Hemp Cargo 28335-3960 navy blazer

Vysoce kvalitní výrobek Dámské kalhoty Salewa Puez Hemp Cargo od značky s dlouholetou historií Salewa snadno naleznete aktuálně na našich stránkách v akci! V současnosti pořídíte za cenu 3 330 Kč.
Dámské kalhoty Salewa Puez Hemp Cargo
Ověřit dostupnost
Značka: SALEWA
3 330

Dámské kalhoty Salewa Puez Hemp Cargo 28335-3960 navy blazer  Dámské lehké, pohodlné, konopné kalhoty pro letní vysokohorskou turistiku.
Lehké, prodyšné, pohodlné rtVydejte se do labyrintu divokých stezek, které vedou skrz skalní stěny Dolomit. Naše konopné pánské kalhoty Puez Hemp nabízejí lehké a prodyšné pohodlí pro dlouhé dny v horách. Příjemná hlavní tkanina ze směsi konopí a organické bavlny spolu s strečovými vložekami poskytují pohodlí a svobody pohybu při turistice a trekkingu. Kalhoty disponují ergonomickým pasem, vyztuženým rozkrokem a několika kapsami včetně zadní kapsy.KonopíKonopí je zde smícháno s ekologickou, 100% organickou bavlnou. Konopí je nejpevnější a nejodolnější přírodní vlákno, jaké člověk zná a navíc má výborné funkční vlastnosti a nízký dopad na životní prostřed.Velmi pohodlné letní trekingové kalhoty.

poutka na pásek
2 ploché přední kapsy
2 prostorné nakládané vakové kapsy
klín pro optimální volnost pohybu
Elastické panely na zadní straně pro volnost pohybu
Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské kalhoty Salewa Puez Hemp Cargo 28335-3960 navy blazer