Sportovní vybavení a potřeby

Dámské lehké kraťasy NORDBLANC Obvious NBSPL6755_LIS

Hodně prodávaný kus Dámské lehké kraťasy NORDBLANC Obvious od společnosti s výborným jménem Nordblanc snadno můžete pořídit ještě dnes ve výhodné akci. Nyní za 717 Kč.
Dámské lehké kraťasy NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
717

Dámské lehké kraťasy NORDBLANC Obvious NBSPL6755_LIS PopisKraťasy z přizpůsobivého elastického materiálu jsou velmi lehké a prodyšné, takže je na sobě téměř necítíte. Užijete je v létě při každodenním nošení. Ideální lehké multifunkční kalhoty, použitelné na jakékoliv relaxační aktivity.
Benefity    UV ochrana    Použitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.    Rychleschnoucí    Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.Materiály a údržbaMateriál: 100% polyesterPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Dámské lehké kraťasy NORDBLANC Obvious NBSPL6755_LIS