Sportovní vybavení a potřeby

Dámské sandály Keen ZERRAPORT II W olive drab/black

Velmi oblíbený výrobek Dámské sandály Keen ZERRAPORT II W olive s pečetí kvality od značky Keen je k dispozici momentálně v naši nabídce za příznivou cenu. Produkt momentálně prodáváme za 2 609 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Keen
2 609

Dámské sandály Keen ZERRAPORT II W olive drab/black Univerzální outdoorový sandál pro vodní prostředí, lehčí terén i město, to je Keen Zerraport II.
Zvláštností tohoto modelu je dlouhý stahovací pásek vedený diagonálně přes celý nárt, který společně se zapínáním na suchý zip kolem paty umožňuje přesné usazení a dokonalé obepnutí nohy v botě.
Tvar vstupu do sandálu zaručuje rychlé a pohodlné nazutí. Svršek z polyesterové popruhoviny a podšívka jsou rychleschnoucí.
Ekologicky ohleduplná technologie ECO ODOR CONTROL aplikovaná uvnitř boty působí proti vzniku mikroplísní a zápachu. Oporu klenbě chodidla poskytuje stélka z materiálu EVA. Ze stejného materiálu je zhotovena také mezipodešev, pro dobré odpružení boty.
Sandál je osazen gumovou podešví s vícesměrným vzorkem pro spolehlivý záběr v terénu a je vybaven mohutnou ochranou prstů KEEN PROTECT.
Parametry

svršek: PES popruhovina
podrážka: guma
mezipodešev: EVA

Boty na volný čas » Sandály » Dámské sandály Keen ZERRAPORT II W olive drab/black