Sportovní vybavení a potřeby

Dámské termo spodky Husky Winter Active tm. cihlová

Hodně prodávaný produkt Dámské termo spodky Husky Winter od kvalitního výrobce Husky pohodlně získáte právě téměř zdarma. V akci za 699 Kč.
Dámské termo spodky Husky Winter
Ověřit dostupnost
Značka: Husky
699

Dámské termo spodky Husky Winter Active tm. cihlová I ty největší zmrzliny spolehlivě zahřejí dámské funkční termo kalhoty Active Winter pants L. Řada termoprádla Active Winter je nejteplejší Husky první vrstvou, kterou užiješ pro outdoorové aktivity v chladném počasí na podzim a v zimě.
Výhody:    Skvělá tepelná izolace při nízkých teplotách    Vysoká prodyšnost i při náročnější fyzické aktivitě    Měkký příjemný a elastický materiál se přizpůsobí těluVYUŽITÍDámské termoprádlo pro veškeré outdoor aktivity v chladném období podzim a zima.
SPECIFIKACEMateriál: 92% polyester a 8% elastan
HLAVNÍ PŘEDNOSTI    Prvek plochých švů    Lepené dolní okraje nohavic    Detaily se speciálním tiskem    Anatomicky tvarovaný střih    Elastický pas s klínovou vsadkou pro maximální pohodlíMATERIÁLYVyrobeno z: 92% nylonu (zvýšená tepelná izolace zajišťuje maximální pohodlí pro jakékoliv zimní sporty)8% elastanu (tepelný komfort a odvod vlhkosti zároveň) Termoprádlo » Spodky » Dámské termo spodky Husky Winter Active tm. cihlová