Sportovní vybavení a potřeby

Dámské termo triko Nordblanc Veil modré NBBLD7098_ZEM

Často hledaný kus Dámské termo triko Nordblanc od značky se zárukou kvality Nordblanc máte možnost najít nyní napořád výhodně! Nabídky již od 716 Kč.
Dámské termo triko Nordblanc Veil
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
716

Dámské termo triko Nordblanc Veil modré NBBLD7098_ZEM Náš bestseller už víc než 15 let. Klasika prověřená stovkami tisíc spokojených zákazníků. Funkční, teplé termo tričko je vyrobené z rychleschnoucího materiálu DRYFOR®, díky kterému se nemusíte bát propocení. Speciálně pletená čtvercová struktura maximalizuje funkčnost a vy se budete cítit pohodlně. Ať už se vydáte na procházku, na běžky za ranních mrazíků nebo na chladnou večerní lyžovačku, dvouvrstvý materiál vás spolehlivě zahřeje. Budete v teple díky termoizolačním vlastnostem materiálu. Čtvercová stuktura z vnitřní strany odvádí vlhkost do vrchní vrstvy materiálu a předává ji dalším vrstvám k odpařování. Pokožka tak zůstává stále suchá a studený pot nestudí na těle. Tím se výrazně zvyšuje tělesný komfort, výdrž i tepelná regulace. Tričko nijak neomezuje v pohybu a díky plochým švům eliminuje nekomfortní tření o pokožku.
Benefity

    Elastické
    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.
    Rychleschnoucí
    Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.

Materiály a údržbaMateriál: 96% polyester 4% elastanPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.
Technologie    DRYFOR®    Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty. Termoprádlo » Trička dlouhý rukáv » Dámské termo triko Nordblanc Veil modré NBBLD7098_ZEM