Sportovní vybavení a potřeby

Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_LIS

Tento designový výrobek Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC od společnosti Nordblanc máte možnost najít na našich stránkách za super cenu. Nyní pořídíte jen za 956 Kč.
Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
956

Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_LIS PopisOutdoorové kraťasy z elastického materiálu jsou velmi lehké a prodyšné, takže je na sobě téměř necítíte. Rychleschnoucí úprava DRYFOR® odvede pot a vlhkost. Ať už vaše cesta bude sebenáročnější, vy zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu výletu. Užijete je především v létě na různorodé aktivity.
Benefity    UV ochrana    Použitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.    Rychleschnoucí    Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.Materiály a údržbaMateriál: 100% polyesterPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_LIS