Sportovní vybavení a potřeby

Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_TEM

Žádaný výrobek Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC značky Nordblanc pořídíte právě teď za skvělou cenu. Aktuálně stojí u nás 956 Kč.
Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
956

Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_TEM PopisOutdoorové kraťasy z elastického materiálu jsou velmi lehké a prodyšné, takže je na sobě téměř necítíte. Rychleschnoucí úprava DRYFOR® odvede pot a vlhkost. Ať už vaše cesta bude sebenáročnější, vy zůstanete v suchu a pohodlí po celou dobu výletu. Užijete je především v létě na různorodé aktivity.
Benefity    UV ochrana    Použitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.    Rychleschnoucí    Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.Materiály a údržbaMateriál: 100% polyesterPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Dámské ultralehké outdoorové kraťasy NORDBLANC Dandy NBSPL6645_TEM