Sportovní vybavení a potřeby

Dámské zateplené kalhoty Silvini Termico WP1728 black

Tento oblíbený výrobek Dámské zateplené kalhoty Silvini Termico od přední značky Silvini jednoduše můžete sehnat aktuálně v akci! Zboží pořídíte teď u nás za 3 290 Kč.
Dámské zateplené kalhoty Silvini Termico
Ověřit dostupnost
Značka: Silvini
3 290

Dámské zateplené kalhoty Silvini Termico WP1728 black Primaloftové kalhoty Termico jsou nejteplejší model dámských kalhot z naší nabídky. Kalhoty jsou vyrobeny ze syntetického materiálu primaloft, který má výborné termoizolační vlastnosti a oproti peří není náchylný na promoknutí. Při sportovní aktivitě vám poskytnou extra tepelný komfort. Primaloftová výplň je kromě zadní strany lýtek po celé ploše kalhot. Nechybí ani detaily jako postranní rozepínací větrání v horní části nohavic a extrémně pružný materiál v kolenou, který umožní dokonalou volnost pohybu při stoupání. Kalhoty mají vypasovaný střih jako náš nejoblíbenější model skialpových kalhot Soracte. Kalhoty jsou vhodné pro rekreační (sportovní) běžkařky a skialpinistky na delší túry v chladnějším počasí. V Termico vám nebude zima ani při teplotách do -10°C.
Specifikace    Materiál        YKK – zipy s prověřenou kvalitou, špičková japonská technologie, záruka spolehlivosti        POWERterm – zateplený materiál s fleecem na vnitřní straně, účinný pro odvod potu a tepelnou izolaci        primaloft – syntetický tepelně izolační materiál firmy Primaloft . Je pružný, má dobré tepelně-izolační vlastnosti se speciálně ošetřenými vlákny nepohlcující vlhkost. Materiál udržuje teplo, i když je mokrý. Vlastnostmi je podobný peří. Kalhoty » Sportovní kalhoty » Dámské zateplené kalhoty Silvini Termico WP1728 black