Sportovní vybavení a potřeby

Dámský jarní softshellový kabát Nordblanc Wrapped modrý NBSSL7612_CIM

Žádaný produkt Dámský jarní softshellový kabát Nordblanc Wrapped od spolehlivé značky Nordblanc jde sehnat právě teď v naší nabídce za super cenu! Produkt nakoupíte teď u nás za 2 876 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
2 876

Dámský jarní softshellový kabát Nordblanc Wrapped modrý NBSSL7612_CIM Vyrobený z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000. Vyniká větruvzdorností, nepromokavostí, je dokonale pružná a pohybu přizpůsobivá.Lehký softshellový kabát je vyrobený z kvalitního třívrstvého membránového materiálu SOFTSHIELD®10000. Díky své vyrazné větruvzdornosti a nepromokavosti nabízí skvělou ochranu ve venkovním prostředí. Vysoce strečový materiál mu dělá velmi pohodlnou. Využijete ho pro veškeré volnočasové sportovní a outdoorové aktivity, a to při hezkém i nepříznivém počasí. Perfektně zpracovaný a s předformovanými rukávy. Kabát se hodí do teplejších dní během jara a podzimu. SOFTSHIELD kabát je oblíbený pro svoji univerzálnost, využijete ho na kole, vycházkách přírodou nebo ve městě.Benefity:
    Odolné proti větru     Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.    Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.    Prodyšné    Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Technologie:    DRYFOR®    Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty.    SOFTSHIELD® TERATEX® 10000    Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací. Bundy » Kabáty » Dámský jarní softshellový kabát Nordblanc Wrapped modrý NBSSL7612_CIM