Sportovní vybavení a potřeby

Dětské cyklistické kalhoty Silvini Team CP1436 black/pink

Oblíbený a kvalitní kus Dětské cyklistické kalhoty Silvini Team od značky s tradicí a dobrou pověstí Silvini jednoduše naleznete teď extra výhodně! Aktuálně v akci za 766 Kč.
Dětské cyklistické kalhoty Silvini Team
Ověřit dostupnost
Značka: Silvini
766

Dětské cyklistické kalhoty Silvini Team CP1436 black/pink Juniorské cyklo kalhoty do pasu Team jsou vyrobeny z pružného, velmi lehkého a rychleschnoucího materiálu s výbornou prodyšností. Kvůli maximální funkčnosti jsou v jejich různých částech použity látky s jiným složením. Hlavní část je z 82 % z nylonu a z 18 % z elastanu, v ostatních částech je použit z 80 % polyester a z 20 % elastan. Vysoké procento elastanu v materiálu dělá kalhoty pružnými, a ty proto výborně sedí na těle.
Pružná protiskluzová manžeta na spodní části nohavic zabraňuje jejich vyhrnování při šlapání. K vytvoření komfortu na sedle slouží juniorská cyklistická vložka, samozřejmostí jsou zde ploché švy. Kalhoty jsou vhodné na MTB i na silniční kolo. Potisk se pomocí sublimace tiskne do struktury materiálu, který je pak mechanicky i chemicky odolný.
Specifikace

cyklistická vložka coolmax
plochý šev
sublimační potisk
guma v pase
protiskluzová manžeta
Roční období
jaro, léto

Cyklistické oblečení » Cyklistické šortky » Dětské cyklistické kalhoty Silvini Team CP1436 black/pink