Sportovní vybavení a potřeby

Ergon Gripy Ge1 Evo Juicy Orange

Tento skvělý výrobek Ergon Gripy Ge1 Evo od populární značky Ergon máte možnost dostat zde teď právě za výborné peníze. Nyní můžete mít za 810 Kč.
EAN: 4260477069047
Ergon Gripy Ge1 Evo
Ověřit dostupnost
Značka: Ergon
810

MTB gripy navržené pro Enduro, verze Evo je upravená pro široká řidítka a přináší spoustu vylepšení. Materiál a propracovaný tvar gripu napomáhají k minimalizování tlaku, který při tomto typu ježdění působí na ruce a předloktí. Nová struktura vzoru zajišťuje ještě lepší přilnavost než původní verze. Super měkký a UV stabilní materiál gripu je vyroben v Německu exkluzivně pro Ergon. Lehká hliníková objímka umožňuje i použití na karbonových řidítkách.

 

Název:

GE1 Evo

Použití:

MTB, Enduro, Gravity, All-Mountain

Hmotnost:

ca. 110 g

Velikost:

Regular

Průměr:

32 mm

Materiál:

GravityControl Rubber

Objímka:

Cold Forged Aluminium / CNC Machined

Vlastnosti produktu:

Komentuje: Milan Čižínský, Milan Myšík
Komentuje komentař: Zavodím opravdu dlouho a tyhle gripy jsou první, které mi dokonale sednou díky přihnutí k tělu a anatomickému tvaru…. už nemám problémy s karpály jako dříve! Pro mě nejlepší Enduro grip!, Gripy GE1 EVO jsou naprostá špička, díky nim mohu držet řídítka komfortně a pevně aniž bych cítil křeče nebo jiné bolesti v oblasti ruky. Při sjezdu se u gripů GE1 EVO výborně projevuje tvar gripů, vzhledem ke sjezdovému postoji na kole.