Sportovní vybavení a potřeby

Ergon Ledvinka Ba Hip Pack

Unikátní a oblíbený produkt Ergon Ledvinka Ba Hip od známého výrobce Ergon seženete aktuálně na našich stránkách za nejnižší cenu! Ve skvělé akci za 2 025 Kč.
EAN: 4260477073457
Ergon Ledvinka Ba Hip
Ověřit dostupnost
Značka: Ergon
2 025

Ledvinka BA Hip Back je navržena tak, aby splňovala nejvyšší požadavky pro enduro, all-mountain a gravel. Poskytuje dokonalou rovnováhu mezi ergonomií a jízdním komfortem. Standardní ledvinky mají tendenci se při jízdě v technickém terénu posouvat do stran. Ergon tento častý problém řeší širokým protiskluzovým bederním pásem v kombinaci s jedinečným kompresním systémem. Stahování za pomocí Boa kolečka a struny poskytuje nastavitelné spolehlivé a stabilní uchycení. Kompresní systém si jezdec může snadno upravit jednou rukou za jízdy pomocí otočného mechanismu. Celou ledvinku bezpečně stáhne a připoutá ji blíže k tělu.

Široký bederní pás je prodyšný díky síťovaným vložkám a zajišťuje stabilní a ergonomické nastavení v jakékoli jízdní situaci. Horní a dolní okraj bederního pásu lze individuálně nastavovat.

Kapsy BA Hip Packu jsou rozděleny do hlavní horní komory s kapsou pro uložení klíčů a další kapsy ve spodní části komory. Kromě toho je na každé straně ledvinky další kapsa na mobilní telefon a další drobnosti.

Možnost vložení hydratačního vaku Ergon BH150 (objem 1,5 litru) v praktickém horizontálním formátu. Vak není součástí balení.

Objem ledvinky 3 Litry

Unikátní kompresní systém s Boa kolečkem pro snadné a rychlé stažení ledvinky blíže k tělu.