Sportovní vybavení a potřeby

Fila Houdini Pro

Oblíbený a akční produkt Fila Houdini Pro pocházející od značky Fila lze sehnat zde teď za příznivou cenu. Nyní lze objednat jen za 3 820 Kč.
EAN: 8026473431433
Fila Houdini Pro
Ověřit dostupnost
Značka: Fila
3 820

Kolečkové brusle Fila Houdini Pro jsou fitness brusle vhodné pro rekreační, freestyle bruslení, ale městské ježdění. Bota je z PU, má lehký a pružný skelet s vysokým profilem a zvýšenou oporou kotníku, která zajistí maximum podpory pro jízdní styl, ochrana proti prodření a tlumení v oblasti paty .
Vnitřní botička je anatomicky tvarovaná tak, aby vám brusle co nejlépe padla. Sportovní bota je z prodyšného materiálu a se dotvaruje podle tvaru nohy i během jízdy.
Pevný skelet z kompozitního materiálu společně se šněrováním a dvěma mikrometrickými přezkami zajišťuje maximální stabilitu a chodidla pocit bezpečí.
Pro větší pohodlí je pata brusle opatřena systémem tlumení nárazů.
Přezky s mikroposunem perfektně utáhnou zpevněný cuff, který bude oporou v jakékoli situaci. Upínací systém – přezka, nártní pásek s přezkou, tkaničky.
Brusle mají lehký hliníkový rám a kolečka o velikosti 110 mm s kvalitními ABEC 9 ložisky. Se třemi většími kolečky bude pohyb na bruslích plynulejší a dosáhnete vyšších rychlostí.

Detail:

PU – lehký a pružný skelet s vysokým profilem a zvýšenou oporou kotníku, zajistí maximum podpory
Ochrana boty proti prodření Shockabsorber – tlumení v oblasti paty, mají sportovní střih a předtvarované polstrování vnitřní botičky
Upínací systém – přezka, nártní pásek s přezkou, tkaničky
Podvozek ALU 6000 – lehký a tuhý rám z hliníku, lze osadit kolečky o velikosti max. 90mm
Hybridní rám – 248mm
Kolečka Fila 110mm/84A – Kvalitní polyuretanové složení a střední tvrdost přispívají k vysoké rychlosti, dlouhé životnosti při zachování jízdního komfortu
Ložiska Fila ABEC 9, mají velmi dobrý poměr rychlosti a odolnosti.
Brzda není součástí balení.