Sportovní vybavení a potřeby

Fitsport L-Carnitin 150000 + Chrom.1l + CLA Green Tea 120caps

Tento kvalitní a žádaný kus Fitsport L-Carnitin 150000 + Chrom.1l + originál od značky Fitsport máte možnost koupit zde teď právě za extra cenu! Výhodně za cenu 713 Kč.
Fitsport L-Carnitin 150000 + Chrom.1l +
Ověřit dostupnost
Značka: Fitsport
713

L-Carnitin 150000 + Chromium 1000ml

FitSport L-Carnitin 150.000 je vysoce koncentrovaná tekutá forma L-Karnitinu v kombinaci s vitamínem B6 a chromem.

Vitamín B6 podporuje normální energetický metabolismus a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Navíc přispívá k normální funkci imunitního systému a psychické činnosti. Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Výhody:

  • vysoce kvalitní tekutá forma L-Karnitinu
  • obsahuje vitamín B6 a chrom
  • doslazeno sukralózou
  • neobsahuje aspartam!

Doporučené dávkování: 

Doplněk stravy – vhodné pro sportovce. S příchutí a sladidly.

SLOŽENÍ:

obsahuje: čištěná voda, L-karnitin base, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, barviva: příchuť ananas (žluť SY, tartrazín), příchuť citron-limeta (tartrazín), příchuť modrý hrozen (azorubín, brilantní modř), příchuť růžový grep (žluť SY, košenila červená),  příchuť pomeranč (karoten a apo-karotenal), příchuť zelené jablko (tartrazín a brilantní modř); pyridoxin HCL (vitamin B6), konzervant: sorban draselný a benzoan sodný, sladidla: sukralosa, acesulfam-K, chromium pikolinát (chrom)

DÁVKOVÁNÍ:

Doporučená maximální denní dávka je 15 ml. Pro nejlepší účinnost užijte 30 minut před fyzickým výkonem. Před použitím promíchejte. Případná sedlina není na závadu a nijak nesnižuje kvalitu a účinek výrobku.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Tartrazín, žluť SY, azorubín a košenila červená mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

CLA 1200 + Green Tea 120 kapslí

Účinná kombinace konjugované linolové kyseliny a extraktu ze zeleného čaje. Konjugovaná kyselina linolová je mastná kyselina, kterou si tělo nedokáže samo vyprodukovat. Nachází se například v hovězím a jehněčím mase a v mléčných výrobcích. Zelený čaj má silné antioxidační účinky a zároveň napomáhá redukovat tělesnou hmotnost.

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

SLOŽENÍ:

obsahuje: konjugovaná kyselina linolová (80% CLA), extrakt ze zeleného čaje (50 % polyfenolů), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulosa (Methocel®), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý 1 kapsle obsahuje: Konjugovaná kyselina linolová 400 mg Extraktu ze zeleného čaje 100 mg

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 2 kapsle denně s jídlem

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.