Sportovní vybavení a potřeby

FootBalance QuickFit Control

Ve slevě kousek FootBalance QuickFit Control originál od výrobce FootBalance máte možnost sehnat zde ve výhodné akci. Nyní nakoupíte za 959 Kč.
FootBalance QuickFit Control

Správná volba pro normální nebo vysokou klenbu. Stélka je úzká a je speciálně navržena pro těsné nasazení do fotbalových bot nebo bruslí, aby zajistila zvýšenou kontrolu a podporu chodidel. Tepelné vytvarování vložky provedete lehce sami doma. Ve fotogalerii naleznete návod jak zjistit jaká vložka QuickFit je pro vás nejvhodnější. Zůstaňte v pohodlí i při pohybu. Pohodlná a dobře padnoucí obuv zvyšuje zážitek z pohybu a činí sportování příjemnější. Patentovaná balanční destička FootBalance pomáhá udržovat svaly a klenbu nohou aktivní a zpevněnou. Když se nemusíte starat o nohy, můžete se zaměřit na okamžik a dosáhnete svého cíle.

Technologie samotvarování umožňuje zákazníkům uzpůsobit si tyto inovativní vložky jednou ze dvou metod: nošením nebo zahřívaným tvarováním (v troubě). Vložky QuickFit jsou perfektní pro volnočasové aktivity a jednoduchá cvičení.

Dále máme v nabídce od značky FootBalance