Sportovní vybavení a potřeby

Golden Natur Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Tento levný produkt Golden Natur Exclusive Reishi 50% od dodavatele zboží Golden Natur jednoduše získáte momentálně na našich stránkách za neuvěřitelně výhodnou cenu! Ve skvělé akci za 598 Kč.
EAN: 8594193926916
Golden Natur Exclusive Reishi 50%

Lesklokorka lesklá, Reishi nebo také Ganoderma Lucidum jsou názvy pro houbu pocházející z Asie, konkrétně oblasti Číny. Reishi není jen parazitickou houbou, kterou nalezneme nejčastěji na odumírajících stromech, ale i medicinální, která díky svému blahodárnému působení je využívána již tisíce let. První dochované zmínky o této houbě jsou známy již před 3000 lety, kdy ji hodovali čínští císaři a přezdívali jí „houba nesmrtelnosti“.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Reishi 500 mg, deklarovaný podíl polysacharidů min.50%, deklarovaný podíl triterpenů min. 3%, transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany). 

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 2-3 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

UPOZORNĚNÍ

Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 3 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Reishi Mushroom 500 mg